MENI

mezoterapija lica podgorica

Mezoterapija lica, kose i tijela Podgorica

Tajna tretmana vječne mladosti

ILI POZOVITE +382 67 013 067

mezoterapija lica podgorica

Šta je mezoterapija?

Mezoterapija je svestrana i savremena metoda koja se koristi za rešavanje širokog sprektra problema. Podrazumijeva unos mikroskopske količine aktivnih supstanci (hijaluronske kiseline, vitamina, minerala, aminokiselina) u srednji sloj kože u cilju rejuvenacije i regeneracije. Na ovaj način najefikasnije se poboljšava struktura kože koja je usled dejstva spoljašnjih faktora, nezdravog stila života i neadekvatne ishrane izgubila tonus i postala primjetno dehidrirana i beživotna.

Unošenjem posebno određenih koktela koži se jednostavno daje sve ono što joj nedostaje, a sam metod je bezbolan za pacijenta. 

Gdje se primjenjuje mezoterapija?

Efekti mezoterapije:

Kada je pravo vrijeme za mezoterapiju lica?

Kako godine prolaze količina hijaluronske kiseline, kao i sinteza kolagena i elastina, značajno se smanjuju, te je preporuka stručnjaka da se prvi tretman izvede već u dvadesetim godinama kako bi se prevenirao nastanak dubljih bora i brazdi, kada sama mezoterapija uglavnom nije dovoljna da ispravi nesavšenoati koje se blagovremenim djelovanjem mogu izbjeći.

Koliko traje tretman i šta da očekujete nakon mezoterapije lica?

Tretman mezoterapije lica traje oko 30 minuta. Posle tretmana moguća je pojava modrica, crvenila, ili manjih otoka koji prođu nakon nekoliko sati. U većini situacija, neposredno nakon tretmana se možete posvetiti svojim obavezama i svakodnevnim aktivnostima.

mezoterapija vrata i dekoltea

Mezoterapija vrata i dekoltea

Iako kožu lica redovno njeguju, mnoge žene zanemaruju vrat i dekolte, sve dok se na tim osjetljivim područjima ne pojave izraženi znakovi starenja koji odaju godine.

Takođe to su regije koje su značajno izložene oštećenju od sunca tokom ljeta, ali i mehaničkom pritisku tokom spavanja. Korišćenje kućne njege je često ograničeno samo na lice.

Zbog nepravilne njege kože vrata i dekoltea može se dogoditi da ova područja djeluju i starije, odnosno dodaju godine. Ove osjetljive regije je takođe moguće tretirati mezoterapijom, pa na taj način usporiti starenjenje ovih osjetljivih regija.

Mezoterapija kose

Mezoterapija kose je savremena, nehirurška, estetska procedura koja ojačava korijen dlake, hidrira i hrani vlasište, usporava ili zaustavlja opadanie kose i efikasno podstiče rast novih vlasi.

Zahvaljujući mezoterapijskim koktelima koji sadrži minerale, vitamine, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu i faktore rasta, dolazi do rasta nove kose i bržeg rasta već postojeće dlake, a vidno se popravlja i kvalitet vlasi. Mezoterapija kose se koristi pri liječenju:

  • nasledne ćelavosti;
  • kod naglog i neuobičajenog opadanja kose i gubljenja volumena;
  • tanke kose koja lako puca;
  • kose koja sporo raste;
  • opadanja kose na pečate;
  • seboreje i peruti;
  • pretjeranog mašćenja vlasišta.

Koliko tretmana je potrebno?

Efekti mezoterapije kose vidljivi su posle mjesec dana, a potrebno je uraditi seriju od 6 do 10 tretmana u prosjeku (što zavisi od površine koja se tretira i kvaliteta same dlake). Efikasno se kombinuje i sa drugim procedurama (PRP tretmanom).

mezoterapija kose podgorica
lipoliza stomaka crna gora

LIPOLIZA- uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga

Lipoliza je nehirurška, neinvazivna metoda topljenja masnih naslaga. Tretman se izvodi korišćenjem lipolitičkih koktela koji dovode do sagorijevanja masnih naslaga u određenoj regiji. Vrsta i količina lipolitika određuju se individualno u zavisnosti od potrebe pacijenta.

Kada se sastojci ubrizgaju direktno u potkožno masno tkivo, aktivne supstance dovode do pucanja membrane masnih ćelija. Masti počinju da se eliminišu putem jetre i na prirodan način se izbacuju iz tijela.

Koje se regije mogu tretirati?

Lipolizom se uspješno redukuju lokalizovane masne naslage na stomaku, bokovima, butinama, koljenima, nadlakticama ali se takodje koristi i za uklanjanje duple brade.

Koliko tretmana je potrebno i šta da očekujete nakon tretmana?

Broj tretmana određuje se individualno u zavisnosti od stanja masnih naslaga pacijenta. Vremenski period između dva tretmana je 3 nedelje.

Procedura je bezbjedna, bezbolna i kratko  traje. Na mjestu uboda može se javiti blag otok, crvenilo ili modrice koje se povuku nakon prosječno nedelju dana.

lipoliza stomaka crna gora

Očekujemo Vas uskoro

Zakažite BESPLATNE konsultacije i riješite sve Vaše nedoumice putem online forme ili pozivom na broj +382 67 013 067.